+385 1 3319 679

info@hidroex.hr

Sjedište tvrtke

Nova ulica 7, 10290 Zaprešić

Radno vrijeme

pon - čet 7:30 - 16:00 / pet 08:00 - 14:00

Hidroex - Plasson 15 godina

PLASSON Hrvatska

Hidroex kao službeni zastupnik od 2007. godine prodaje i zastupa prodajni program PLASSON-a. Do danas svojim djelovanjem pristuni smo kod svih vodoopskrba u Republici Hrvatskoj kroz projekte ili radove izgradnje, revitalizacije i održavanja vodno komunalnih mreža.

Svojom pouzdanošću i garancijom od 50 godina na sve ventile i spojne elemente, vodoopskrbe rješavaju svoje gubitke vode u mreži. Rješenja koja Plasson nudi na način da u potpunosti rješava gubitke vode te pomaže brzo i trajno efektivno u sanacijama na propuštanjima vodovodnih cijevi, nadogradnjama na stare sustave, rezultat su velike tradicije i znanja stručnih timova Plassona iz Izraela.

Od 2007. godine do danas imamo na tisuće ugrađenih ventila i raznih spojnih elemenata pod zemljom, u oknima, u moru, rijekama, na poljima, vrtovima, vinogradima, raznim poljoprivrednim usjevima koji besprijekorno i pouzdano i dalje u potpunosti rade, funkcioniraju kao kod prvog dana ugradnje.

Zato osigurajte da Vaša pitka voda iz izvorišta sigurno i zdravstveno ispravna stigne do Vaše kućne slavine i životno važne čaše svježe pitke vode!

SAZNAJTE VIŠE
Plasson
Plasson

Hidroex

Pozicioniranjem na domaćem tržištu stvorili smo preduvjete za poslovno-tehničku suradnju s inozemnim partnerima što tvrki HIDROEX omogućuje da djeluje kao pouzdani poslovni partner.

Footer light
Hidroex d.o.o. svim svojim kupcima i poslovnim partnerima nudi mogućnost besplatnog punjenja električnih vozila na lokaciji tvrtke.

Otvorena radna mjesta

Tvrtka Hidroex d.o.o. trenutno traži komercijalista m/ž, na neodređeno radno vrijeme i diplomiranog inžinjera građevinarstva m/ž, na neodređeno radno vrijeme.

Popunite online prijavu

Kontakt podaci

Nova ulica 7, 10290 Zaprešić
+385 1 3319 679
info@hidroex.hr

Radno vrijeme
pon - čet: 7:30 - 16:00
pet: 08:00 - 14:00

© HIDROEX d.o.o. 2022.