Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji

09. – 13. 11. 2022., Hotel Olimpia ****, Vodice, Šibensko-Kninska županija, Dalmacija, Hrvatska

Ne propustite prisustvovati najvećem i najznačajnijem stručno – poslovnom Skupu srednje i južne Europe na temu vodoopskrbe i odvodnje na kojem će tvrtka HIDROEX predstaviti svoje proizvode i usluge.

Ovaj stručni skup predviđen je kao mjesto okupljanja i razmjene iskustava velikog broja stručnjaka iz Republike Hrvatske i okolnih zemalja, kao i mnogobrojnih stručnjaka s šireg europskog okruženja. Na taj način će ovaj stručno-poslovni skup biti jedan od najvažnijih događanja u vodnom gospodarstvu, na ovim prostorima i kao takav je nezaobilazan za upoznavanje s stanjem u sektoru vodoopskrbe i odvodnje, novostima, postignućima i mogućnostima daljnjeg razvoja.

Planirano je da će okosnica stručnog dijela skupa biti stručni radovi iz Hrvatske i okolnih zemalja, s time da se očekuje prisustvo autora s svojim prezentacijama, i s šireg područja Europe. Putem prezentacija stručnih radova iz različitih područja struke autori će imati priliku informirati širu stručnu javnost o najnovijim dostignućima i iskustvima u razvoju i upravljanju na području problematike vodoopskrbe i odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.